In de knusse feesttent maakten de toekomstige buren kennis en stonden, samen met de makers van de Vinckebuurt, stil bij de aanvang van een nieuwe bouwfase.

"Met de start van dit project wordt zowel aan de Amstel als aan de Thamersloot gebouwd en geeft BPD haar deel van de Vinckebuurt definitief vorm"; aldus John van den Heuvel, Senior Ontwikkelingsmanager bij BPD (Bouwfonds property Development)."In deze fase bouwen we niet alleen 33 eengezinswoningen, zoals we hebben gedaan in de eerste fase die we begin van dit jaar hebben opgeleverd. We beginnen nu ook met het eerste gebouw, bestaande uit 26 luxe koopappartementen aan de Amstel, en we bouwen 10 semibungalows aan de Thamersloot. Daarmee bedienen we nu ook een groep die vooral comfort en gemak zoekt".

 

Kopers uit de regio

29 november '18

Net als bij de eerste fase, komt bijna de helft van de kopers uit Uithoorn. Ook levert Amstelveen een grote groep en komen de overige kopers veelal uit de directe omgeving (van de Kwakel, Aalsmeer tot Amstelhoek en Amsterdam). Het project levert daarmee wederom een belangrijke bijdrage aan de doorstroming op de lokale en regionale woningmarkt.