Je woning in Uithoorn is prima bereikbaar

Een unieke nieuwbouwlocatie direct aan de Amstel! De sfeerrijke woonbuurt De Regentes wordt gebouwd in Uithoorn, tussen de Burgemeester Van Meetelenweg, de Thamerweg en Wilhelminakade. Je nieuwe woning is goed bereikbaar, via de aansluiting op de vernieuwde N201 en directe busverbindingen met Hilversum, Haarlem en Amsterdam.

image alt

Met de auto

Uithoorn ligt aan de N201, de vernieuwde verbindingsweg tussen Haarlem en Hilversum. Vanaf deze provinciale weg kun je Uithoorn binnenrijden via de Zijdelweg (aan de noordwestzijde van Uithoorn) of via het industrieterrein/de Amsterdamseweg (aan de noordoostzijde van Uithoorn). En vanuit het nieuwbouwplan ben je zo in Amsterdam of Amstelveen. Maar ook de luchthaven Schiphol en de Bloemenveiling van Aalsmeer liggen aan deze weg.

image alt

Openbaar vervoer

Uithoorn heeft een eigen busstation, bij winkelcentrum het Amstelplein. Hiervandaan vertrekt er elk uur een bus naar Hilversum (lijn 121). Lijn 130 rijdt via Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen naar het NS station Breukelen. Ook Amstelveen, Amsterdam (lijn 170), Utrecht, Schiphol en Haarlem (lijn 140) zijn met de bus prima bereikbaar. Er zijn overigens plannen voor een vrije busbaan tussen Uithoorn en Amstelveen Zuid (eindhalte sneltram).

image alt

Over het water

Ook over het water kun je alle kanten op vanuit je nieuwe huis in De Regentes. Je vaart zo met je bootje de Amstel op en bij het Oude Dorp van Uithoorn zijn ligplaatsen beschikbaar voor pleziervaart.

Aan de oever van de Amstel Wonen in Uithoorn
Uithoorn heeft veel te bieden Voorzieningen in de buurt