Wonen aan de oever van de Amstel

Uithoorn ligt in de provincie Noord-Holland, aan de oever van de Amstel. Het is een gemeente met sfeer en karakter: aan de ene kant dorps en landelijk, aan de andere kant met de dynamische invloeden van de bloemenveiling, Schiphol en Amsterdam.

image alt

Rust, ruimte en water

Uithoorn biedt ruimte en volop gelegenheid voor recreatie in de natuur. Bijvoorbeeld in het grote natuurgebied rond het Zijdelmeer. Wandel met je hond door de Biezenwaard, breng een  bezoekje aan het Fort, fiets naar Nes aan de Amstel, wandel door het Groene Hart, of een stukje van het 'Pelgrimspad'. Ook watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Uithoorn. Vanuit je nieuwbouwhuis in De Regentes vaar je met je bootje zo de Amstel op. Genieten is het ook op de naastgelegen Vinkeveense Plassen.

image alt

Nabij de reuring van de grote steden

Vanuit Uithoorn zit je zo in steden als Amstelveen, Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Zoek de stedelijke dynamiek van de hoofdstad op, door lekker te shoppen in het centrum, een bezoek te brengen aan de vele musea of te genieten van de terrassen en restaurants. Ook het stadshart van Hoofddorp, het Cobra Museum en het Amsterdamse Bos zijn dichtbij, terwijl je woont in alle rust, met zicht op de kronkelende Amstel. 

Centraal en prima bereikbaar Bereikbaarheid Uithoorn
Wonen in een omgeving met een tastbare historie Rivierdorp Uithoorn