De Regentes
Logo Logo

De inschrijving voor de woningen in De Regentes is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de Regentes is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Morgen start de verkoop van de eengezinswoningen van de Regentes, maar je kunt nu alvast een kijkje nemen in de woningen! We hebben interieurimpressies laten maken van een aantal verschillende woningtypes.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Woensdag 28 maart start de verkoop van de 33 eengezinswoningen in De Regentes te Uithoorn. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Graag brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen voor fase 2 van de Regentes.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Wat zijn de plannen voor 2018?

Lees verder

In fase 2 zijn 33 eengezinswoningen in voorbereiding. De woningen hebben allemaal de architectonische uitstraling van de jaren '30 van de vorige eeuw, maar verschillen qua grootte van elkaar.

Lees verder

De volgende fase in De Regentes is op dit moment in ontwikkeling. In fase 2 komen zowel eengezinswoningen, een vrijstaande woning en appartementen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?