De Regentes
Logo Logo

De verkoop van fase 2 is voorspoedig verlopen: alle appartementen en semibungalows zijn verkocht. Nieuwsgierig naar het vervolg van De Regentes?

Lees verder

De inschrijving voor de semi bungalows en appartementen in De Regentes is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Fase 2, Appartementen en Semi bungalows, is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Op woensdag 6 juni start om 17.00 uur de online verkoop van de semibungalows en de appartementen in De Regentes. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees snel verder!

Lees verder

De inschrijving voor de woningen in De Regentes is gesloten. Notariskantoor Brummelhuis heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de Regentes is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Morgen start de verkoop van de eengezinswoningen van de Regentes, maar je kunt nu alvast een kijkje nemen in de woningen! We hebben interieurimpressies laten maken van een aantal verschillende woningtypes.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Woensdag 28 maart start de verkoop van de 33 eengezinswoningen in De Regentes te Uithoorn. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Graag brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen voor fase 2 van de Regentes.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?