De Regentes fase 3 in voorbereiding

27 juni '24

Rondom plan de Regentes is het lange tijd stil geweest. Maar daar komt nu verandering in. We zijn achter de schermen druk bezig met de laatste fase. In fase 3 komt een gebouw met 12 koopappartementen en een gebouw met 40 huurappartementen. We geven je in dit bericht graag een korte update.

Kleinschalig appartementencomplex

In plan De Regentes hebben we al 2 fases gerealiseerd. Tegenover de Thamerkerk gaan we nu de laatste twee blokken realiseren. Dit wordt allereerst een kleinschalig appartementencomplex met 12 ruime koopappartementen. De uitstraling van het gebouw wordt vergelijkbaar met de appartementen die nu al aan de Wilhelminakade zijn gebouwd. Hier woon je straks op een pittoreske locatie aan de levendige oever van de Amstel.

Planning

Op dit moment is de verwachting dat we in het 4e kwartaal van 2024 in verkoop kunnen met de 12 appartementen in de Regentes. Om in verkoop te kunnen moet er nog wel het één en ander gebeuren. We zijn op dit moment druk met de voorbereidingen en verwachten rondom de zomer meer informatie beschikbaar te hebben. Wil jij als allereerste op de hoogte gesteld worden? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief zodat je niets mist.

Vragen? Neem gerust contact met ons op
Meer weten over Uithoorn Je leest het hier