Datum verkoop De Regentes eengezinswoningen bekend

16 maart '18

Goed nieuws over de prachtige woningen in Uithoorn. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet woensdag 28 maart  alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de eengezinswoningen in het project. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

1. Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in De Regentes? Dan krijg je woensdag 28 maart rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Ben je nog niet aangemeld voor De Regentes? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 28 maart de nieuwsbrief.

2. Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak dan vóór de verkoop start er snel één aan.

>> Account aanmaken 

3. Doorgeven van je voorkeuren

Je hebt tot maandag 9 april de tijd om je voorkeuren door te geven in je Mijn Eigen Huis account. Neem gerust je tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. 

4. Loting bij notaris

Op maandag 9 april uur sluit de inschrijving en dan...?

Dinsdag 10 april worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. Zijn er meerdere kandidaten op dat bouwnummer, dan gaan wij voor dit bouwnummer over tot loting bij de notaris. Kandidaten die niet als kandidaat ingeloot worden op een bouwnummer, worden reservekandidaat voor dit bouwnummer.

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen dan zie je ook in jouw account dat je een optie hebt en op welke woning. 

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

  Bekijk de woningen
  Maak een account aan