Datum start verkoop semibungalows en appartementen bekend

30 mei '18

Goed nieuws over de semibungalows en appartementen in De Regentes. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet woensdag 6 juni alvast in je agenda, dan start om 17.00 uur online de verkoop. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

1. Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de semibungalows en/of de appartementen? Dan krijg je woensdag 6 juni rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je alle relevante informatie zoals plattegronden, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en de technische omschrijving. Je kunt op je gemak alles doornemen. 

Ben je nog niet aangemeld voor deze woningen? Doe dat dan alsnog en maak een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 6 juni de nieuwsbrief.

2. Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alle informatie gelezen en bekeken? Geef dan de bouwnummers van jouw voorkeur door. Dat kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak deze dan hier aan. 

3. Doorgeven van je voorkeuren

Je hebt tot maandag 18 juni 17.00 uur om je voorkeuren door te geven in jouw Mijn Eigen Huis account. Neem gerust je tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. 

4. Loting bij notaris

Op maandag 18 juni om 17.00 uur sluit de inschrijving. De bouwnummers dienen als uitgangspunt bij de toewijzing. Als er één kandidaat is met een eerste voorkeur voor een bepaald bouwnummer, dan wordt dit huis toegewezen aan deze kandidaat. Als er meer kandidaten zijn met een eerste voorkeur voor hetzelfde bouwnummer, dan volgt loting bij de notaris. De notaris wijst aan alle kandidaten een persoonlijk rangnummer toe. Vervolgens wordt de woning toegewezen aan de kandidaat met het hoogste rangnummer. Zijn er voor een bouwnummer geen kandidaten met een eerste voorkeur, dan wordt de tweede voorkeur bepalend. De toewijzing geschiedt vervolgens op de manier zoals hiervoor omschreven. 

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Alle inschrijvers ontvangen 19 juni bericht. De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. Of je een woning hebt toegewezen gekregen is ook terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. 

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen. Zij worden automatisch op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de makelaar te stellen. Ga je door met de koop? Dan stellen we de overeenkomsten op en kun je deze ondertekenen.

  Bekijk de woningen
  Maak een account aan